Kindly click at our tabs for selected items or the older post to view more items..=)

Thursday, March 20, 2014

Review and Testimoni Produk Kecantikan


Hari ni wyda nak review sket pasal product-product yg wyda dah pakai..seriously since form 5, muke jerawat abis..Puas la pakse mak beli skincare....die punyela kedekut so dia kate pkai bedak sejuk jee...siti nurhaliza lawo pkai bedak tu la... i pon percaye je uolss...smpai ke sudah x lawo cm siti pon...skang umur da 25, masih berjerawat... So ni untuk dijadikan reference korg, hope pengalaman wyda ni dptla mmbantu korg plih yang mana sesuai dan kesan kemujarabannye....hewhew

Antara product yang wyda pnh try termasuklah fair and lovely, safi rania gold, sendayu tinggi set jerawat, sf beauty, temulawak, revlon, maybelline and macam2 lagila...so kalau ada mase wyda akan update satu2 kay... BTW fianza boutique ade launch satu baju baru..sape nak order ley whatsapp kite kt 012-9092337 (wyda)..Tadaaa ni bajunye..sape suke denim dress bley order..harga dijamin murah dr shop lain.. RM99 shj..



0 comments on "Review and Testimoni Produk Kecantikan"

Post a Comment

Our Banner

create your own banner at mybannermaker.com!
 

FianzaBoutique Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez